جعبه تقسیم برق

در سالیان گذشته برقکارها در پروژه های ساختمانی از این محصول بیشتر استفاده میکردند ولی در این روزها مهندسین ناظر برق اجازه استفاده از این روش قدیمی را نمیدهند و باید به روش جعبه فیوز کار کرد.

شاید برای شما پیش آید که بخواهید یک سیم کشی منزل مسکونی که در سالهای گذشته ساخته شده است را عیب یابی کنید، از جعبه تقسیم برای انشعاب گرفتن در مسیر سیمها و عایقها (لوله و خرطومی) استفاده میشود.

جعبه تقسیم

جعبه تقسیم

در گذشته به این صورت بود که در بالای هر کلید برق و نزدیک به سقف، جعبه تقسیم نصب میکردند که سیمهای نول را به داخل آن هدایت کنند و در داخل جعبه تقسیم با سیم نول لامپ، سربندی کنند.

در این روش لوله و سیم کمتری استفاده میشد.

در داخل بعضی از جعبه تقسیمها چهار عدد پیچ موجود است و در داخل بعضی پیچ موجود نیست و باید سیمها را توسط نوار چسب سربندی نمایید.

جعبه تقسیمها در دو مدل پلاستیکی و فلزی و به صورت جعبه تقسیم روکار و جعبه تقسیم توکار در اشکال و متریال مختلف تولید میشوند.

نوع توکار آن کاربرد قبلی خود را از دست داده است و کمتر مورد استفاده قرار میگیرد ولی از نوع روکار آن هنوز در موارد بسیاری استفاده میشود.

جعبه تقسیم توکار فلزی از جنس گالوانیزه و با ورودیهای پانچ شده ۱۳ در یک قسمت و ۱۶ در قسمت دیگر ساخته میشود و دارای دربی از جنس خود جعبه تقسیم است.

جعبه تقسیم روکار فلزی از جنس آلومنیوم و دارای ورودیهای رزوه دار و درب آلومنیومی است و در دو مدل رنگ شده و یا خام عرضه میگردد.

بیشترین سایز تولید شده از این مدل تقسیم فلزی، سایز ۱۰×۱۰ است.

جعبه تقسیم پلاستیکی

جعبه تقسیم پلاستیکی

نوع پلاستیکی جعبه تقسیم در دو مدل جعبه تقسیم پلاستیکی توکار و جعبه تقسیم پلاستیکی روکار تولید میگردد.

جعبه تقسیم پلاستیکی توکار بیشتر در سه سایز ۱۰×۱۰ ۱۵×۱۵ ۲۰×۲۰
ساخته میشود و نوع جعبه تقسیم پلاستیکی روکار در سایزهای ۱۰×۱۰ ۱۵×۱۰ ۲۰×۱۵ ۲۴×۱۷ ۳۰×۲۱ ساخته میشود.

از مدل جعبه تقسیم پلاستیکی روکار بیشتر در موارد نصب دوربینهای مدار بسته و قرار دادن آدابتور دوربین و سربندی کابلهای دوربینها استفاده میشود.

جهت هر گونه مشاوره و سوال با همکاران ما در گروه تولیدی ویژن پایپ تماس حاصل فرمایید

جعبه تقسیم